Ren mee met de 4 Mijl van Groningen.
Wordt deze e‑mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie
201603 Menzis SamenGezond 4 Mijl lid
Hét spaarprogramma voor een gezonde leefstijl
 


Op zondag 9 oktober staat Groningen voor de 30e keer in het teken van de 4 Mijl. Ook dit jubileumjaar is Menzis hoofdsponsor van het grootste loopevenement van Noord-Nederland. Ren ook mee en meld u vandaag al aan via de exclusieve voorinschrijving.

Speciaal voor deelnemers van SamenGezond liggen er 1000 startbewijzen klaar met een laag startnummer (vroege start, direct na de Wedstrijd- en Bedrijvenloop). Bovendien ontvangt u € 5 korting op uw inschrijving tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten.

Bestel uw inschrijfcode
 
 
 
OP=OP De voorschrijving startvandaag, wees er snel bij!
 
De normale inschrijving voor de 4 Mijl van Groningen start op 20 april. Menzis biedt u de kans om uw startbewijs 6 dagen eerder al te bemachtigen! Hoe het werkt?

1. Bestel op SamenGezond voor 500 SamenGezond-punten uw code voor de voorinschrijving. U krijgt € 5 korting en betaalt slechts € 16,50.
2. U ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen uw unieke code per e-mail.
3. Met deze code kunt u zich hier hier inschrijven en het door u reeds betaalde startbewijs direct bestellen. LET OP: uw code is geldig tot 1 mei 2016. Bestel uw startbewijs dus direct als u uw code heeft ontvangen. Er wordt geen nieuwe code toegestuurd.

Zo bent u al van uw startbewijs verzekerd voordat de officiële inschrijving start op 20 april.
En ook leuk: na afloop van de 4 Mijl verdient u 200 SamenGezond-punten voor het meedoen! Deze hoeft u alleen nog maar vanaf 10 oktober te claimen bij de 4 Mijl spaarmogelijkheid binnen SamenGezond.

Bestel nu de inschrijfcode op SamenGezond
 
 
 
 
Wat vindt u van deze e-mail?
1 2 3 4 5
 
afmelden | disclaimer | privacy