Ren mee met de 4 Mijl van Groningen.
Wordt deze e‑mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie
201603 Menzis SamenGezond 4 Mijl
Hét spaarprogramma voor een gezonde leefstijl
 


Op zondag 9 oktober staat Groningen voor de 30e keer in het teken van de 4 Mijl. Ook dit jubileumjaar is Menzis hoofdsponsor van het grootste loopevenement van Noord-Nederland. Ren ook mee en meld u vandaag al aan via de exclusieve voorinschrijving.

Speciaal voor deelnemers van SamenGezond, het gezondheidsplatform van Menzis, liggen er 1000 startbewijzen klaar met een laag startnummer (vroege start, direct na de Wedstrijd- en Bedrijvenloop). Bovendien ontvangt u € 5 korting op uw inschrijving tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten. Meld u aan voor SamenGezond en ontvang automatisch 125 welkomstpunten voor elke verzekerde op uw polis. U heeft dan gelijk genoeg punten voor uw inschrijfcode voor de voorinschrijving!

Meld u aan en bestel
 
 
 
OP=OP De voorschrijving startvandaag, wees er snel bij!
 
De normale inschrijving voor de 4 Mijl van Groningen start op 20 april. Menzis biedt u de kans om uw startbewijs 6 dagen eerder al te bemachtigen! Hoe het werkt?

1. Meld u eenvoudig en snel aan voor SamenGezond via e-mail, Facebook, Google of DigiD. U ontvangt voor uw aanmelding voor SamenGezond minimaal 500 welkomstpunten.
2. Bestel daarna op SamenGezond voor 500 punten uw code voor de voorinschrijving.
U krijgt € 5 korting en betaalt slechts € 16,50 voor de inschrijving van de 4 Mijl.
3. U ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen uw unieke code per e-mail.
4. Met deze code kunt u zich hier inschrijven en het door u reeds betaalde startbewijs direct bestellen. LET OP: uw code is geldig tot 1 mei 2016. Bestel uw startbewijs dus direct als u uw code heeft ontvangen. Er wordt geen nieuwe code toegestuurd.

Zo bent u al van uw startbewijs verzekerd voordat de officiële inschrijving start op 20 april.
En ook leuk: na afloop van de 4 Mijl verdient u 200 SamenGezond-punten voor het meedoen! Deze hoeft u alleen nog maar vanaf 10 oktober te claimen bij de 4 Mijl spaarmogelijkheid binnen SamenGezond.

Meld u aan voor SamenGezond en bestel uw inschrijfcode
 
 
 
 
Wat vindt u van deze e-mail?
1 2 3 4 5
 
afmelden | disclaimer | privacy